diamant

Kids Festival Amersfoort

#kf033

 

Zondag 21 mei 2017, 12 - 17 u Lieve Vrouwekerkhof

 

Zondag 12 juni vindt op de Lieve Vrouwekerkhof de vierde editie van het Kids Festival plaats.

 

Activiteiten worden deels georganiseerd en begeleid door studenten van MBO Amersfoort. Waaronder studenten van de School voor Toerisme, recreatie en evenementen en School voor Veiligheid en Kappersschool Amersfoort. Zij organiseren en begeleiden de verschillende activiteiten. Een ontzettende uitdaging voor de studenten, maar ook gewoon ontzettend leuk en leerzaam om mee te maken! De studenten maken er, net zoals vorig jaar, een echt Amersfoorts kinderfeest van!

Word jij enthousiast van dit evenement, ben je op zoek naar een mbo-opleiding en lijkt het je leuk om te ontdekken welke opleiding bij jou past? Kijk dan eens op www.mboamersfoort.nl of kom naar een Open Huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Telekids Musicalschool zal dit jaar het podium programma verzorgen op het Kids Festival. Wij nodigen jou uit om gezellig mee te komen zingen, dansen en acteren. We zullen zorgen voor een leuke middag vol muziekplezier!

 

Je kan op het Kids Festival mee komen doen aan verschillende leuke dansworkshops. In deze workshops zul je een leuke dans aangeleerd krijgen. Je kan ook zelf iets instuderen en jouw talenten laten zien tijdens het open podium, verder komt KidsCrew en Song & Dance een muzikaal optreden geven!

 

De Telekids Musicalschool daagt alle kinderen in Nederland, waaronder op meerdere plekken in Amersfoort, uit om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Je kan komen zingen, dansen en acteren en werken aan persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten. Bij Telekids Musicalschool maak je, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uit van een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

 

Meer informatie over de school op: www.telekidsmusicalschool.nl of kom gezellig langs onze stand op het Kids Festival!

Copyright Kidsfestivalamersfoort© All Rights Reserved